Produkter for byzantio torte (50)

BABÀ KAKE

BABÀ KAKE

Mel "O", pasteurisert eggeblanding, smør, fett og vegetabilske oljer, sukker, ølgjær, salt. FYLL: Krem, sure kirsebær. LAGE: Vann, sukker, rom.
Violetta - Vask Essens

Violetta - Vask Essens

Hver dråpe av Konsentrert Violetta Essens er utviklet for å parfymere alt tøy. Symbol på våren er essensen av den vakre årstiden. Dens duft frigjør en lidenskapelig og intens aroma på plaggene, dens blomsteraktige note dominerer og varer lenge. En væske som tilsettes mykneren i håndvask eller i vaskemaskinen under den siste skyllingen. Parfymert Tøy Violetta er fri for parabener og nikelfri.
Timian (100g) - Strøbokser

Timian (100g) - Strøbokser

Det finnes knapt en rett som ikke blir bedre med bruk av timian, men den er spesielt godt egnet for retter fra Middelhavet. Krydder-timian har en sterk krydret duft og en bitter-aromatisk smak, med en mild, pepperaktig skarphet. Timian kan kokes med og utvikler dermed sitt fulle aroma. Smaksmessig passer krydder-timian godt sammen med laurbær, muskat, rosmarin og salvie. Den forsterker også deres egen smak uten å dominere. Timian passer utmerket til grillkjøtt, fisk og gryteretter. Du kan også bruke den best i middelhavs grønnsaksretter med tomater, auberginer, poteter, zucchini og paprika. Og dessuten for middelhavsmat, supper og gryteretter. Innhold: 100,00 g Artikkelnummer: 206102
Vill Timian fra Provence "Thymus vulgaris"

Vill Timian fra Provence "Thymus vulgaris"

Plantekjennetegn ved den mediteranske floraen. Veldig kjent hos våre urtemakere, hvor dens egenskaper ikke lenger trenger å bevises, spesielt innen fytoterapi. Den er svært antiseptisk og brukes til å behandle lungeinfeksjoner samt fordøyelsessystemet. Vår timianlikør er svært populær til alle slags kulinariske forberedelser, på iskrem, i cocktails, men også for en god, trøstende grog ved peisen.
Borettane Løk i Ekstra Jomfru Olivenolje 280 g

Borettane Løk i Ekstra Jomfru Olivenolje 280 g

Deilige Borettana-kvalitets vårløk i ekstra jomfruolivenolje. Arbeidet ferskt og nedsenket i en god ekstra jomfruolivenolje som har fått et hint av rosa pepper. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Borettane i Extra Virgin kan nytes som de er, naturligvis, som en aperitiff, men fremfor alt er de en utmerket forrett og et utmerket tilbehør, eventuelt oppvarmet, til kjøttretter. Lagringsmetode Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C) og konsumeres innen 3 dager. Kode:CIPO 330
Tårnkaker - Desserter

Tårnkaker - Desserter

monterte galleristykker
Spesiell Pistasjemonokake - Lamour De Paris

Spesiell Pistasjemonokake - Lamour De Paris

Spesiell Pistasj Mono Kake - Lamour De Paris SKU: 900106 vi: 5, 8 Oz / 165 gr st: 3 dager i romtemperatur i kjøleskapet
Rochefort Ost

Rochefort Ost

350g Rochefort ung også tilgjengelig i: - 2,3kg brød - blister med 6 skiver på 150g
Utvekslere 4 - Rute

Utvekslere 4 - Rute

Utvekslere 4 - Rute Ref: PV19-240 Com: Canvas og Felpo
Tradisjonell Kremkake

Tradisjonell Kremkake

Oppskriften på denne kaken erstatter de tradisjonelle kakeingrediensene – smør og olje – med fettet fra fløten. Med sin saftige krumme og en delikat smeltende tekstur, vil den garantert gi deg lyst på mer. Du kan bruke forskjellige bær etter eget valg for å gjøre fløten din smakfull. 1 kopp usaltet smør i romtemperatur 2 1/2 kopper sukker 6 romtempererte egg 3 kopper hvetemel ½ teskje kosher salt 1 kopp tung fløte 2 teskjeer vaniljeekstrakt
Lagvis Smørepasta

Lagvis Smørepasta

Kremet pålegg med blonderpannekaker, rik på Piemonte-hasselnøtter. For å tilby eksepsjonelle produkter velger vi de beste råvarene. Nettovekt (G): 230
Delikatessefesten - 4 bokhvete-galetter + 4 myke pannekaker

Delikatessefesten - 4 bokhvete-galetter + 4 myke pannekaker

søte sider: De myke pannekakene ligner på hjemmelagde pannekaker. Disse produktene kan nytes naturell eller brukes som base for utmerkede desserter. Stekt i panne og fylt med sjokolade, syltetøy eller annen fylling, flambert med en likør etter eget valg, vil de utgjøre en utmerket dessert. salte sider: Stekt i panne med en klatt smør med salt, er bokhvetepannekakene en sann delikatesse. De kan fylles med skinke, ost, egg for å nyte en komplett pannekake, og for de mer kresne, en puré av purre, kamskjell med små grønnsaker... Rullet med hvitløks- og urtedip og skinke eller laks, avkjølt og deretter skåret i små skiver, vil de følge med på aperitiffen. Designet for å være diameteren til en panne (omtrent 27 cm) I posen holdes den under beskyttende atmosfære av oksygenabsorberer: dette forsinker den naturlige oksidasjonen av pannekaken, så lenge posen er lukket.
Panettone - julepanettone

Panettone - julepanettone

Pakket i tyll Ingredienser: Mykt hvetemel type '0' – Smør – Rosiner – Mandler – Friske egg (plomme) – Sukker – Honning – Salt – Gjær – Smaker – Fyll med mandelpasta.
Ankara Tava - Ankara Stil Gryte - Klar til å Spise på 2 Minutter, Sterilisert, Holdbar, Ingen Tilsetningsstoffer/konserveringsmidler

Ankara Tava - Ankara Stil Gryte - Klar til å Spise på 2 Minutter, Sterilisert, Holdbar, Ingen Tilsetningsstoffer/konserveringsmidler

Ingredienser: Orzo, storfekjøtt, tomat, solsikkeolje, gul paprika, rød paprika, grønn paprika, tomatpuré, løk, knust rød pepper, paprika, svart pepper, salt, vann.
Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Mange varierte ferdigprodukter er berørt av denne teknologien. Vårt utvalg av ingredienser dekker hele spekteret av disse behovene. Croissanter, sjokoladeboller, boller, med fryseteknologier eller ikke hevet. Kaker, fruktpaier,…
Tiramisu Jordbærkake 1900 g

Tiramisu Jordbærkake 1900 g

Tiramisu-Jordbær-kake 1900 g. På en mørk muffinbunn ligger det vekselvis Tiramisu-krem og med mokka gjennomtrukne ladyfingers. På en mørk muffinbunn ligger det vekselvis Tiramisu-krem og med mokka gjennomtrukne ladyfingers. Et lag med jordbær-fruktforberedelse gjør denne kaken til et absolutt smakshøydepunkt. Støvet med kakao og pyntet med sjokoladebiter. Artikkelnummer: 107364 Mål: 28 cm diameter Portionsforslag: 4 x 16
Dijonsennep med svarte oliven - LEONY

Dijonsennep med svarte oliven - LEONY

Ingredienser: - Sennepsfrø* - Eddik av alkohol* - Salt - 4 % svarte oliven* - Vann * produkter fra økologisk landbruk Bruksanvisning: Denne sennepen brukes i en vinaigrette til tomatsalat eller til grillkjøtt og hvitt kjøtt. Smør den bare på et stykke brød som en aperitiff... Dette produktet er også tilgjengelig i glass på 100 g og 200 g.
Mycakesplus Frosne Kaker

Mycakesplus Frosne Kaker

Basak Gida, som startet sin virksomhet i 1986 innen matsektoren, fortsatte sin virksomhet med Hakiki Bosnak Boregi (Patties på bosnisk) grunnlagt i 2004 og Basak Pasta Evi (Kakehus) grunnlagt i 2010, og kronet sine aktiviteter med grunnleggelsen av My Cake’s Plus Tic. Ltd. Sti. i 2017, som produserer frosne matvarer og bakverk. Vårt mål er å gjøre folk glade, skape arbeidsplasser og presentere forskjellige smaker. Vårt mål i sektoren er å alltid heve kvalitet og innovasjoner til et høyere nivå. Vi tilbyr tjenester med et profesjonelt team og erfarne håndverkere innen produksjon og markedsføring. Vårt motto er "Få folk til å smake på gleden av lykke".
Europeisk Lobbykake

Europeisk Lobbykake

En original etasje-kake for denne europeiske foreningen med temaet bærekraftig utvikling. Alle medlemslandenes flagg er representert rundt etasjene. SKU: GATEU11
Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Aubergine*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasteurisert melk fra ku*, salt, melkesyrebakterier og modningskulturer)(10%), solsikkeolje*, løk*, honning*, balsamicoeddik*(vineddik*, kokt druesaft*), salt, hvitløk*, rismel*, svart pepper*. *Ingredienser fra Økologisk Landbruk - Allergener Bruksanvisning Ideell for å smøre på brødskiver, kjeks eller for å dyppe grissini. Plasser glasset i kjøleskapet en time før servering. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 5 dager. Energi: 486 kJ (117 kcal) Fett: 9,1g Hvorav mettet fett: 2,7g Karbohydrater: 4,8g Hvorav sukker: 3,4g Proteiner: 2,9g Salt: 0,9g
ØKOLOGISK SMØR

ØKOLOGISK SMØR

ØKOLOGISK SMØR Vårt økologiske smør er en så boutiqueproduksjon at vi ser på hver pakke som våre egne øyne. Vi omdanner melkefettet, som vi nedbryter uten å bruke kjemikalier, til smør uten å tilsette noen tilsetningsstoffer. Mens det smelter på en skive toast, anbefaler vi at du lukter på det før du spiser det. Vi påstår at du vil bli transportert tilbake til barndommen din. Ingredienser : Pasteurisert økologisk melkekrem fra ku, smørkultur, salt er ikke tilsatt. Næringsverdi/100g : Energi : 753 kj Totalt fett : 83,22 g Karbohydrater: 0,85 g Kalsium : 15 mg Protein : 0,19 g PAKNINGSINFORMASJON VEKT : 250 g ANTALL PER BOKS : 20 STK.
Håndlaget Mandler Kake - Bakverk

Håndlaget Mandler Kake - Bakverk

Moelleux aux amandes laget i vårt verksted etter våre håndverksoppskrifter. VIKTIG: DETTE PRODUKTET ER FØLSOMT, SÅ LEVERING VIA POST ER IKKE MULIG (KUN HENTING I BUTIKK ELLER KURER) Ingredienser: egg, mandelmel, sukker, smør, hvetemel, Nettovekt (G): 400 Energi: 1854 kJ / 446 kcal Fett: 30 g Hvorav mettet fett: 11 g Karbohydrater: 33 g Hvorav sukker: 27 g Proteiner: 9,4 g Salt: 0,11 g Mål (LxBxH i cm): 5 x 25 x 5
Manti (Tortellini)

Manti (Tortellini)

Pakkeantall: 12 x 400g Artikkelnummer: 1319 Gram: 400g
Roquefort Timian Kjeks 150G - KJEXENE

Roquefort Timian Kjeks 150G - KJEXENE

Ingredienser: Hvetemel fra Frankrike, smør, hvetegryn, 14,32% roquefort (rå melk fra sau, salt, løpe, melkesyrebakterier, penicillium roqueforti), salt, 0,22% timian. Næringsverdier per 100g: Energi 1999 Kj, 480 Kcal, fett 34g, hvorav mettet fett 24g, karbohydrater 36g, hvorav sukker 0,9g, proteiner 7,6g, salt 0,68g.
Château Tourril

Château Tourril

En overgang til økologisk landbruk. Nattinnhøsting. Fermentering i temperaturregulerte ståltanker, Pressing. Lagret i temperaturregulerte ståltanker, Lagret på bunnfall, Teknisk kork i kork. Leire-kalkholdige jordsmonn. Øye Rosa farge, lys, med rosa refleksjoner. Nese Fruktig, intens, subtile sitrusaromaer, lette aromaer av ferske frukter. Munn Aromatisk, generøs, fyldig, lette noter av rose, lette sitrusnoter, generøse kirsebærnoter, elegante tanniner, fine tanniner, fete tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, god intensitet, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Kalde forretter, Grillede reker, Grillede røde kjøttretter, Asiatiske spesialiteter, Desserter med røde frukter Farge: Rosé Druetype: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Innhold: 300 cl (Flaske)
Deig med Potetfyll - Börek

Deig med Potetfyll - Börek

Deig med Potetfyll
Håndlaget Panettone - Pistacie Håndlaget Panettone

Håndlaget Panettone - Pistacie Håndlaget Panettone

Håndlaget pistasjepanettone fylt med pistasjkrem 1 kg Tilgjengelighet september - januar
Baklava BOKS - Standard 1000 Gr Tyrkisk Baklava Boks

Baklava BOKS - Standard 1000 Gr Tyrkisk Baklava Boks

Produktnavn: Standard 1000 Gr Baklava Boks Boks dimensjoner: 26x17,5x4 cm Papirvekt: 300 Gr. Papp Indre laminering: Perle Ytre laminering: 4 Farger
Speilglasur Deluxe

Speilglasur Deluxe

Mirror Glaze Deluxe er en klar til bruk glasur for kalde applikasjoner. Den er designet for å påføres kaker, desserter og bakverk som mousser, ostekaker, bavaroiser, osv. Glasuren gir stor gjennomsiktighet og en perfekt speil-effekt til produktene dine. - Glatt og klumpfri tekstur - Tixotropisk tekstur - God holdbarhet etter påføring (noen dager i kjøleskapstemperatur) - Stabil ved frysing/tining - Lett å tilsette farge- og smaksstoffer (Bakbel Flavouring Compound Paste) - Enkelt å lage en marmorert effekt Karamell, Sjokolade, Gull, Nøytral, Rød, Rubin, Sølv, Jordbær, Hvit. Ikke-standard varianter tilgjengelig på forespørsel. For eksempel: Kiwi, Mandariner, Bringebær, Blomstersmaker (Blomst, Jasmin, Hibiskus, Lavendel, Mynte, Rose) og mer. Den nøytrale speilglasuren er også tilgjengelig, den forblir skinnende og gjennomsiktig ved -21°C/-5,8°F.